30 Haziran 2008 Pazartesi

Derneğimiz üyeleri ve dostları arasında SMS haberleşmesi sağlamak için SMS grubu oluşturduk

Azerbaycan Kültür Merkezi, İzmir'de ve Türkiyede yaşayan Azerbaycanlılar ve Azerbaycan dostları arasında, SMS haberleşmesi sağlamak amacıyla SMS grubu oluşturdu.
Bu gruba katıldığınızda, siz de, grup üyelerine SMS gönderme şansına sahip olacaksınız.

Grubun özellikleri şunlar:
1-SMS grubuna gönüllük temelinde üye olunuyor. Dolayısı ile grubumuza üye olmadığınız taktirde, bizden SMS almayacaksınız.
2-Siz'de istediğiniz zaman, grup üyelerine grubun haberleşme ilkelerine uygun mesajlar gönderebileceksiniz.
3-Gönderilen her mesajın ücreti, grup üyeleri tarafından paylaşılacaktır.

SMS grup hizmeti veren şirket, tüm cep telefon operatörleri ile anlaşmış olduğundan, hangi operatörden telefon kullanıyorsanız (Turkcell, Avea, Vadafone) farketmiyor.
Grubumuzun adı Azerbaycan.
Azerbaycan yazıp , 1230 numaralı telefona mesaj gönderdiğinizde, otomotik olarak grubumuza üye oluyursunuz. Bu andan itibaren, grup üyelerine mesaj gönderebilirsiniz ve grup üyelerinin gönderdiği mesajlar size ulaşacaktır.
Grubumuzun oluşması için sizleri grubumuza üye olmaya, tüm Azerbaycanlı dostlarınızı yada Azerbaycanı seven dostlarınızı SMS grubumuza üye olmaları konusunda ikna etmeye davet ediyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben bir Guney zarbaycanlı olarak böyle söyliye bilirimki Türkye ermenistan anbargolarına devam etmeli yoksa çanakkale kurtuluş savaşı garabag kurtuluş savaşile tekrar devam edecekdır.